skidresa och konferens

riktiga fjäll med vildmark

fjällsemester i sverige 

Lofsdalen ligger 5,5 timma från Stockholm. Här har du högst fallhöjd söder om Åre och 25 nedfarter, liftköerna är nästan obefintliga och liftkorten bland de mest prisvärda i Sverige. 

Den här lilla fjällbyn har endast 170 invånare men här finns allt som en skidort ska ha. Riktigt bra skidåkning, liftnära boende, restauranger, afterski, skiduthyrning, flera aktiviteter och möjlighet till att laga mat hemma i stugan eller varför inte anlita en privat kock. 

I Lofsdalen är det lugnet som kommer förvåna dig och dessa fantastiska vyer. Lofsdalen Skybar är en perfekt plats för en grupp – här är det milsvid utsikt och vi kan erbjuda exklusiv whiskyprovning och ölprovning. 

Lofsdalen Skybar är Europas högsta whiskylager och det finns möjlighet för ert företag att lagra er egna whiskytunna hos oss. 

Här är det enkelt att kombinera flera olika aktiviteter då närheten till både alpinskidåking, längdspår och skoterleder är unikt. Ni kan alla ägna er åt olika aktiviteter under dagen utan att behöva ta bilen. 

Lofsdalen har boenden med flera olika prisnivåer där flera av dem har ski-in och ski-out.

Vi hjälper er med skidhyra, liftkort och bokar skidlärare så allt är klart inför er ankomst.  

Skidåkningen här passar både nybörjare och avancerade skidåkare. Från samma sittlift når ni både gröna, blå, röda och svarta pister vilket gör att ni kan åka lift tillsammans och sedan välja olika nedfarter ner.   

 

Kontakta oss

Vi hjälper er med allt från ankomst till avresa. Välkomna med er förfrågan.

6 + 12 =

Vid kontakt genom vårt webbformulär har du godkänt att vi sparar dina personuppgifter enligt integritetspolicyn.