vinteraktiviteter

Vinteraktiviteter i snösäkra Lofsdalen

Lofsdalen är en liten fjällby i södra Härjedalen. Här finns flera färgstärka entreprenörer som tillsammans kan erbjuda er en riktigt bra grupp & konferensresa till de svenska fjällen.

Lofsdalen erbjuder boende i stugor i flera olika prisklasser med slutstäd och linne som tillval. Ni kan välja om ni vill laga er egna mat, äta på restaurang eller boka en privat kock. Det finns också möjlighet att laga mat tillsammans efter recept och vi har handlat och ordnat så allt är klart inför er ankomst

I Lofsdalen kan vi ordna det mesta ni är sugna på, tempot är lugnt här med lite trängsel och mycket tid över till att umgås. 

Lofsdalen ligger väldigt vackert vid Lofssjön, avlägset men ändå nära till andra skidorter som Vemdalen, Funäsdalen och Idre. Här är får ni en äkta fjällupplevelse, med lugnet, fjälluften och vildmark.  

 

äventyr skapade av locals

Vi har samlat Lofsdalens bästa aktiviteter och är glada över att kunna erbjuda er ett helhetskoncept med allt från bokning, till mat, konferenslokal och aktiviteter. 

Säg gärna till om ni har önskemål om andra aktiviteter då vi har samarbeten med fjälldestinationerna runt Lofsdalen. Funäsdalen och Vemdalen ligger bara en timma bort. 

 

Kontakta oss för pris

Träna med personlig instruktör

I Lofsdalen har vi en riktigt bra instruktör som kan komma hem till er stuga och köra ett svettigt eller lugnt träningspass. Inga vikter eller annan utrustning behövs utan med musik och din kroppsvikt får ni en individanpassad träning som passar hela gruppen. 

Snöskovandring

En väldigt härlig upplevelse som tar er från de preperarede lederna och ut i naturen. Snöskovandring är en fridfull aktivitet och en av våra favoritturer är en kvällsvandring upp till Våffelstugan för att där äta en god middag och lyssna till berättelser från Johan på Våffelstugan. 

Hundspannsturer

Tillsammans med Raxeira kan vi erbjuda hundspannsturer i området kring Lofsdalen. Att åka hundspann är en aktivitet alla kan delta i och 

De kan välkomna små grupper så den här aktiviteten är perfekt att kombinera med t.ex. jakt eller ett träningspass.

Naturliga möten

riktig skidåkning.

  Riktiga äventyr.

vad gästerna säger

rekommendationer

Vi hade en riktigt bra vistelse i Lofsdalen. Fantastisk service och värdskap från allt till incheckning, middag och aktivitet. Jag kände inte till Lofsdalen innan vi kom hit, men det var en väldigt bra väg hit och fantastiskt vackert. Vi kommer gärna tillbaka! 

Anna Permansson Reuterberg

Ordförande, Womens club

Kontakta oss

Låt oss berätta mer om vad Lofsdalen kan erbjuda er.

3 + 14 =

Vid kontakt genom vårt webbformulär har du godkänt att vi sparar dina personuppgifter enligt integritetspolicyn.